ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!





ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

Η Ελληνική Δικαιοσύνη μπορούσε από τότε, ΑΝ ΗΘΕΛΕ, να παρέμβει αυτεπάγγελτα, αφού στην Ελλάδα, εκτός από την απάτη, διώκεται αυτεπάγγελτα ακόμη και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ !!!



Ειδικά δε στην περίπτωση του Αρτέμη, όπου η απόπειρα της απάτης στρέφεται ακόμη και σήμερα, επειδή δεν έχει ουδέποτε αποσύρει τις προτάσεις του, κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος, αφού ο γίγαντας Αρτέμης απαιτούσε δημόσια, αποστέλλοντας μάλιστα και εξώδικες δηλώσεις στις αρμόδιες αρχές, την ανταλλαγή της κάλπικης λίρας των 600 Δις που έχει στα χέρια του, είτε με ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, είτε με μετοχές των 4 συστημικών τραπεζών, μέσω του ΤΧΣ.

Όμως, παραδόξως, ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης, όχι μόνο δεν διώχθηκε ποτέ μέχρι σήμερα αλλά, αντιθέτως, εκμεταλλευόμενος την ΥΠΟΠΤΗ απουσία του πολιτικά ενάγοντος Άδωνι Γεωργιάδη στην εναντίον του ποινική δίκη, με την αθωωτική απόφαση που πέτυχε να εκδοθεί υπέρ του εξαπατώντας το Δικαστήριο - αφού ο πολιτικώς ενάγων μάρτυρας κατηγορίας και ο δικηγόρος του απουσίαζαν - στην πράξη βοηθήθηκε στο έργο του, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που ο ποινικός κώδικας περιγράφει ως "..........σύσταση εγκληματικής οργάνωσης - συμμορίας, με το σκοπό της κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση τέλεσης του αδικήματος της απάτης, με βλάβη του Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος..........".


Έχουμε επανειλημμένα τονίσει τους λόγους για τους οποίους η Δικαιοσύνη αδράνησε προκλητικά στην περίπτωση του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, αφήνοντάς τον ελεύθερο να εξαπατά τους Πολίτες και τις αρμόδιες αρχές, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την Ελλάδα στις αγορές, στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον Πλανήτη.

Ο ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.


Γι' αυτό και τον άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερος και να προκαλεί καθημερινά Κυβέρνηση, Τρόικα, Δανειστές, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΤΧΣ, Τράπεζες, ΤτΕ και ΗΠΑ, έχοντας στα χέρια του μόνον ένα μάτσο μαϊμού συναλλαγματικές, τις οποίες εμφάνιζε ως δήθεν ομόλογα των ΗΠΑ αξίας 600 Δις, για τις οποίες συναλλαγματικές έχουν ήδη εκδοθεί προ πολλού καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη στα Δικαστήρια των ΗΠΑ και της Ιταλίας και, μάλιστα, για ποσά ακόμη μεγαλύτερα από τα 600 Δις του μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη.

Η μέχρι σήμερα αμέλεια των Εισαγγελικών Λειτουργών στην περίπτωση του Αρτέμη ήταν τουλάχιστον προκλητική, αφού οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, σε πλειάδα άλλων περιπτώσεων σαφώς μικρότερου ποινικού ενδιαφέροντος, σπεύδουν να παρέμβουν αυτεπάγγελτα, εκδίδοντας μάλιστα με μεγάλη ευκολία ακόμη και εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής των υπόπτων.

Τώρα όμως, μετά και τις πρόσφατες απαντήσεις των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, η όποια περαιτέρω αμέλεια των αρμόδιων Εισαγγελικών Αρχών δεν θα είναι μόνο προκλητική αλλά, επιπροσθέτως, θα είναι και εγκληματική.


Ειδικά δε τη στιγμή που εκκρεμεί ποινική δικογραφία για απειλή κατά της ζωής του δημοσιογράφου-ιατρού Ε. Ρήνου,
στην οποία καταθέτοντας ως μάρτυρες κατηγορίας, εκθέσαμε αναλυτικά στην αρμόδια Πταισματοδίκη όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τα έγγραφα που αποδεικνύουν κατά αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση την απάτη που αποπειράθηκε να τελέσει ο μπατιρομεγιστάνας Αρτέμης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Τραπεζικού Συστήματος.


Και επειδή κατά την διαδικασία κατάθεσης στην κ.α Πταισματοδίκη γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος ότι τόσο ο Αρτέμης, όσο και οι συνεργοί του στην εγκληματική οργάνωση είναι πρόσωπα αγνώστου διαμονής και, επομένως, ύποπτοι φυγής, απαιτείται οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές να εκδώσουν άμεσα εντάλματα σύλληψής τους, πριν διαφύγουν στον εξωτερικό.



Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι μια απλή αποδόμηση των τρις της σωτηρίας, για να μην την πατήσετε και άδικα χάνετε λεφτά. Αυτά που πρέπει να ξέρουν όσοι δεν την πάτησαν, για να μη την πατήσουν, ή για να σώσουν κάποιον γνωστό τους, που είναι έτοιμος να την πατήσει. Αυτά που πρέπει να ξέρουν και όσοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα, ώστε να βγουν σύντομα, πριν είναι αργά.

Μια κουβέντα που είχε αρχίσει το 2012 και ξεχάστηκε, έχει ξαναρχίσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει, δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.

Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.

-ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου