Τώρα ο ΑΠΟΛYTΟΣ πανικός | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αγαπημένη Ναταλία Δραγούμη...




Τώρα ο ΑΠΟΛYTΟΣ πανικός | ΔΥΣΤΥΧΩΣ η αγαπημένη Ναταλία Δραγούμη...


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από Τροχαίο
Δύσκολες ώρες πέρασαν τα μέλη του θιάσου «Το Μήλο», καθώς ο Κώστας Βουτσάς, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ενεπλάκησαν σε τροχαίο.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ώρες στην Θάσο. Οι ηθοποιοί, οι οποίοι βρίσκονται σε καλοκαιρινή περιοδεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους στον πιο πάνω προορισμό, τράκαραν με ένα άλλο όχημα.
Το peoplegreece.com επικοινώνησε με τον Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος έχει γράψει τα κείμενα της παράστασης και την σκηνοθετεί και ζητήσαμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Ο ίδιος μας εξομολογήθηκε: «Ενώ έφευγαν οι ηθοποιοί μου με το βαν από τα Λιμενάρια προς τον Λιμένα Θάσου, ένα αυτοκίνητο από την απέναντι λωρίδα έκανε μια επιτόπου αναστροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο δικό μας όχημα».

Στην συνέχεια μας αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς, μαζί με την Ναταλία Δραγούμη χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο: «Ευτυχώς ο οδηγός συγκράτησε με το χέρι του τον κύριο Βουτσά, ο οποίος θα χτύπαγε στο παρμπρίζ του βαν. Η Ναταλία Δραγούμη μεταφέρθηκε μαζί του σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, διότι χτύπησε στο πόδι και το χέρι».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου