Βίντεο: Κομμώτρια «κούρευε» χρήματα από 93χρονη στο σπίτι της








Αρχικά βάζει χέρι στο πορτοφόλι, στη συνέχεια παίρνει ένα γλυκό και τελικά κουρεύει την ηλικιωμένη σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρόΤο κούρεμα δεν ήταν το μόνο για το οποίο πήγαινε μια κομμώτρια στο σπίτι μιας 93χρονης στη Βρετανία.


Η 61χρονη Μπάρμπαρα Πάρκερ όπως διαπιστώθηκε από βίντεο που την κατέγραψε, εκτός από κούρεμα στα μαλλιά, έκανε και «κούρεμα» στα χρήματα της ηλικιωμένης.


Η οικογένεια της ηλικιωμένης υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει όταν διαπίστωσε ότι έλειπαν χρήματα από το πορτοφόλι της. Γι' αυτό και εγκατέστησαν μια κάμερα ασφαλείας η οποία έκανε «τσακωτή» την Πάρκερ να βάζει χέρι και να αρπάζει χρήματα. Στη συνέχεια, μάλιστα, η 61χρονη κομμώτρια παίρνει ένα γλυκό και ξεκινάει τι κούρεμα σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.
Η κομμώτρια τελικά παραδέχθηκε ότι έβαλε χέρι στα χρήματα της 93χρονης αλλά υποστήριξε ότι ήταν μόνο 40 λίρες και ότι αυτό συνέβη μια φορά. Στο δικαστήριο που οδηγήθηκε, δε, έίπε ότι το έκανε γιατί ήταν απελπισμένη καθώς ο σύζυγός της πάσχει απο Πάρκινσον, η μητέρα της από καρκίνο του μαστού ενώ τα τελευταία έξι χρόνια ζει μαζί της ο γιος, η νύφη και το εγγόνι τους.

Ωστόσο τα επιχειρήματά της δεν έπεισαν το δικαστήριο που την υποχρέωσε να πληρώσει πρόστιμο 175 λιρών και να κάνει 100 ώρες κοινωνική εργασία.

πηγη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου