ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε τι έκανε στη διαθήκη του




Ο πλούσιος θείος απο τα ΤΡΙΚΑΛΑ πέθανε αλλά η διαθήκη του έκρυβε εκπλήξεις – Οι κληρονόμοι έπρεπε να ικανοποιήσουν την τελευταία του επιθυμία…

Αφού δεν βρέθηκαν κληρονόμοι η περιουσία Τρικαλινού που απεβίωσε σχεδόν πριν από 100 χρόνια (το 1921) περιέρχεται στο Δήμο Τρικκαίων. O μακαρίτης Βαφειάδης άφησε μια αρκετά σημαντική περιουσία, τρία ακίνητα στο κέντρο των Τρικάλων, στις οδούς Κονδύλη, Καραϊσκάκη και πίσω από την Παναγία Φανερωμένη στα ανίψια του. Έθεσε δε ως όρο ότι σε περίπτωση που αυτά μείνουν άκληρα θα περιέλθουν στη δικαιοδοσία του Δήμου Τρικκαίων με την υποχρέωση τα χρήματα που εισπράττονται από αυτά να δίνονται υπέρ του Νοσοκομείου και της Υγείας των Τρικαλινών.


Τα ανίψια του αειμνήστου Βαφειάδη πέθαναν και τα δυο σε σχετικά μικρή ηλικία (ο ένας 45, ο άλλος 32 ετών) κι έτσι η κληρονομιά έμεινα στα αζήτητα για αρκετά χρόνια. Το 1973 εμφανίστηκε μια γυναίκα, η οποία ισχυριζόταν ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τα ακίνητα.

Τα ακίνητα παρέμειναν στο δήμο ο οποίος καλείται τώρα να τα διαχειριστεί με τρόπο που να εγγυάται ότι τα χρήματα και τα έσοδα που θα προκύπτουν από αυτά θα διατίθενται στο νοσοκομείο.

Πηγή:.xorisorianews.gr

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου